ALUAN

Agama Ku

Agama Ku

Pesanan

Dari Anas bin Malik r.a. berkata Rasulullah s.a.w. telah bersabda : “ Barangsiapa yang berselawat kepadaku satu kali, maka Allah berselawat kepadanya sepuluh kali dan akan dihapuskan daripadanya dosa dan diangkat baginya sepuluh darjat.
(Muslim)


Isnin, 27 Februari 2012

Seri Gading Bt Pahat

Tarikh : 26 Feb 2012 Ahad ( 4 Rabiul Akhir 1433h )
Waktu : 11.00am
Lokasi : Seri Gading Bt Pahat
Pikat : BB Kelab Golf
Tangkapan : Ke-7


kesimpulanny Bulih Tambat buat pikat
Jam 3am bergerak dari rawang ambil otai samah di desa petaling. Lebih kurang jam 4am mulakan perjalanan ke Batu Pahat. Jumpa dengan group kg medan di R&R Pagoh (din boom), sembang2 group diorang main area paloh. Kami sampai lebih awal lebih kurang jam 7am, lepas sarapan terus masuk laman. Otai samah tuju laman BH reward yang dah lama duk impikan. Kawe pasang pikat kat parking kereta....huh bh banyak sora kasar2 tapi dah lunyai dikerjakan orang....bh xmau layan pikat. Alih laman masuk dalam sikit....dengar bh duk tarik guk (guk 1) "sora ni elok jadi pikat"..... Malas nak cerita panjang, akhirnya dapat jugak BH tu dan BH reward otai samah. Akan tetapi masih ada 2-3 ekor top bh yang perlu ditangkap.....Coming soon

Hati dah senang
Makan pun berselera


3 ulasan:

 1. Slam prknalan..kalau ad trun sri gding lg blh la trus trun benut,burung hutan benut pn lh than gk..blh la nti kita mikat sama2..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Boleh xdak masalah....Myb ahad ni turun sana, tuan duk mana ? Bg no. H/p

   Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

   Padam